Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

Ne feledkezzen meg a vízvezetékek fagymentesítéséről!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  december 05, 2018
  Posted by ghjaszss

  Mielőtt beköszönt az igazi tél, mielőtt a fagyok állandóvá válnak és kifejtik negatív hatásukat, érdemes megtenni azokat a kötelező óvintézkedéseket, amikkel biztosíthatjuk a vízvezetékek épségét. Ha nem gondoskodunk időben a vízvezetékek fagymentesítéséről, annak könnyen csőtörés lehet a vége.

  A fagy hatására ugyanis a csövekben lévő víz megfagy, ezáltal pedig megnő a térfogata, a csövekben lévő jég pedig képes szétrepeszteni a csöveket. Az így kialakult csőrepedés – mondanunk sem kell – fölösleges vízveszteséggel jár, nem beszélve a javíttatás költségeiről és a csőrepedés okozta kellemetlenségekről! Ezt csak a vízvezetékek fagymentesítésével kerülhetjük el!

  Jó tudni, hogy bizonyos helyeken jóval nagyobb a fagyás veszély, így például a fűtetlen helyiségekben, de a külső falakban elhelyezkedő csövek és a kerti csövek is nagyobb veszélyben vannak!

  Keressen minket bizalommal, jelezzen nekünk időben, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat a vízvezetékek fagymentesítésével kapcsolatban is!

  Share Button

  Facebook