Vizes falak gépi szárítása

Vizes falak gépi szárítása, ipari és lakossági szárítógépek, páramentesítők bérbeadása-házhozszállítása

Csőrepedés, beázás, talajvíz miatt a beton alá és a falak mélyebb rétegeibe bejutott nedvesség sokszor heteken-hónapokon keresztül pang. 
Ennek következtében a dohos szag megjelenhet az egészségre káros penészesedés és gombásodás kíséretében. 
Kisebb falnedvesség esetén elegendő a szellőztetés és a ventilátor használata. Azonban ha nagyobb a folt, illetve több falat is érint a nedvesedés, abban az esetben mielőbb szükséges az épület falait és a betonját párátlanítani, nedvességet eltávolítani. 
A módszer a festő-és kőműves munkák száradásának meggyorsítására is kiváló, különösen nagy segítség, ahol szorít a határidő.
 

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Vizes falak gépi szárítása gyorsan és hatékonyan!

vizes falak gépi szárítása a leghatékonyabb módja annak, hogy a valamilyen okból nedvességet kapott falak újra szárazak legyenek. A falak természetes úton történő kiszárítása sokszor nem járható út, mert egyszerűen nincsen annyi idő, hogy a folyamat teljesen végbe menjen. Költözni kell, folytatni a munkálatokat vagy egyszerűen csak megszüntetni a penészesedést. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a falak kiszáradásának időtartama függ az időjárási viszonyoktól, az aktuális hőmérséklettől is.

A gépi módszer tehát a vizes falak kiszárításához a legjobb választás. Ezzel a döntéssel időt tud spórolni, mert nem kell arra várni, hogy a száradás magától történjen meg és az esetleges plusz időt sem kell belekalkulálni a várakozásba. A vizes falak gépi szárításával még a költségeken is spórolni tud, mert a további munkálatokat időben be lehet ütemezni évszaktól függetlenül is.

A vizes falak gépi szárítása gyakran azért szükséges, mert a nedvesség penész megjelenéséhez vezet, amitől köztudottan nem könnyű megszabadulni.

A beázás szárítása a penész megszüntetése mellett szintén gyakori probléma és az egyik ráadásul a másik problémához vezethet, ha nem kezelik időben. A beázás vagy csőtörés utáni falszárításhoz szintén ez a leggyorsabb módszer, gépekkel ugyanis rövidebb idő kérdése az ismét száraz fal, a beázás kiterjedésétől és mértékétől függően.

vizes falak gépi szárítása nemcsak a balesetek és a különböző okokból kialakuló nedvesség eltüntetéséhez szokták igénybe venni. Az építőiparban is rendszeresen szárítanak vizes falakat. A következő munkálatokhoz lehet a meleg levegőt fújó gépeket falhoz állítani: építőipari párátlanítás, nedves beton szárítása, parkettázás előtti aljzatszárítás vagy a festés utáni falszárítás. A vizes falak gépi szárításához csak bérelnie kell a megfelelő gépet.

Amennyiben megfizethető áron van szüksége vizes falak kiszárításához kapcsolódó szolgáltatásra, forduljon profikhoz és rendeljen tőlünk falszárítást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Béreljen gépet kedvező áron vizes falak gépi szárításához!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88