Vizsgálati módszerek és eszközök:

 • Műszeres csőrepedés keresés, rejtett vízszivárgás megtalálása bontás nélkül, lakásban és udvaron, föld alatt is.
 • Kamerás csatornavizsgálat lefolyóvezetékek sérülése és visszatérő dugulás esetén.
 • Csőtörések, repedések javítása, vízszerelés gyorsszolgálat, lakás, családi ház,iroda, és társasház részére.
 • Víz és lefolyóvezetékek nyomvonalának pontos meghatározása csempe,és föld alatt.
 • Jelzőgázos szivárgás keresés
 • Hőkamerás vizsgálat
 • Elektrosztatikus vizsgálat
 • Csatornakamerázás lefolyó vezetéken
 • Vezeték nyomvonalazás, helymeghatározás
 • Csőfagyasztás

 Ha úgy gondolja csőrepedés van a házában keressen!

Tekintse meg referenciaképeimet a Referenciák menüpontban

Gyors és megbízható vízszerelőre van szüksége? Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Költséghatékonyan a profikkal!

Vízszivárgás keseríti meg életét? Váratlan csőtörés áldozata lett?

Hívjon és én segítek!

Ha vízszivárgást észlel az ember, az nem játék. Az átnedvesedett fal számos problémát okozhat otthonában. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezem a különböző vízzel kapcsolatos problémák kezelésében. A szakértelmünk nem csak a csőtörés és egyéb gondok kiküszöbölésére fókuszál, hanem a probléma forrásának felfedezésére is. Mindemellett szeretjük, ha megrendelőink nem csak a munka pontos és kifogástalan kivitelezésével elégedettek, hanem az ár is kedvükre való. Ezért törekszünk minden esetben a lehető legkevesebb költséggel járó megoldást alkalmazni, de nem a minőség rovására.

Szolgáltatásaink:

 • Műszeres csőrepedés keresés, rejtett vízszivárgás megtalálása bontás nélkül, lakásban és udvaron, föld alatt is.
 • Kamerás csatornavizsgálat lefolyóvezetékek sérülése és visszatérő dugulás esetén.
 • Csőtörések, repedések javítása, vízszerelés gyorsszolgálat, lakás, családi ház, iroda, és társasház részére.
 • Víz és lefolyóvezetékek nyomvonalának pontos meghatározása csempe, és föld alatt.

Ha minket választ elégedett lesz, legyen szó csőtörésrőlszivárgásról, vagy lefolyószerelésről. Nem szabad elodázni a vízszivárgás és egyéb vízzel kapcsolatos problémák megszűntetését. Óvja meg Ön is környezete egészségét és lakóhelye épségét.

Hívjon azonnal, ha otthonában a víz az úr!

Hogyan történik a kamerás csatornavizsgálat?

A korábbi időkben, ha valami probléma volt a csatornákkal, sajnos kikerülhetetlen volt a bontás. Mivel a csatornák általában az utak alatt futnak, a javítás forgalomeltereléssel, dugókkal, hatalmas felfordulással jár. Ám van egy innovatív új technológia, amellyel csak akkor kell bontani, ha kiderítettük, valóban van-e meghibásodás. Ez pedig nem más, mint a kamerás csatornavizsgálat.

A kamera segítségével fel tudjuk mérni a csövek állapotát, meg tudjuk határozni a hibák, dugulások pontos helyét. A kamera képe egy monitoron követhető nyomon. Segítségével képet tudunk készíteni a hibáról, problémáról, így Ön is megbizonyosodhat arról, hogy olyan probléma orvoslásáért fizet, amely valóban létezik, célirányosan tudunk eljárni, pénzt és időt megspórolva ezzel, a számos kellemetlenségről nem is beszélve.

Ha bontásra kerül a sor, gondoskodunk arról, hogy miután végeztünk a munkával, nyoma se legyen annak, hogy ott jártunk. Az egyetlen következménye a munkánknak az Ön tiszta csatornája vagy csövei lesznek.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

Gyors és megbízható vízszerelőre van szüksége? Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Mire jó a műszeres csőrepedés keresés?

Ha csőtörés áldozatává válik, minden esetben gyorsan kell orvosolni a bajt, mielőtt a víz még nagyobb károkat okoz a falazatban vagy eláztatja a szomszédokat is. Minél előbb derítjük fel a csőrepedés helyét, annál nagyobb az esély arra, hogy kisebb károsodással és kevesebb anyagi ráfordítással megússzuk a cső rongálódását.

műszeres csőrepedés keresés során a falazat bontása nélkül is képesek vagyunk bemérni a probléma forrását. Ezzel Ön jelentős anyagi előnyre tesz szert, hiszen nem kell újra burkoltatni a fürdőszoba vagy a konyha nagy részét. Szakértőink korszerű eszközökkel és nagy tapasztalattal látják el a műszeres csőrepedés keresést és az egyéb hasonló problémákat is orvosolnak otthonában, üzlethelyiségében.

műszeres csőrepedés keresés után a problémát szakszerűen elhárítjuk. Önnek nincs más dolga, csak telefonálni nekünk, ha vizesedést észlel.

Ha nem szeretne nagyobb anyagi és szerkezeti kárt otthonában, ne halogassa az elhárítást!

Keressen minket bizalommal és kedvező áron, profi munkával tesszük ismét szárazzá otthonát!

A csőtörés felismerése

Ha megtörtént a baj és otthonunkat csőtörés sújtja, a legtöbb esetben ennek jelei azonnal láthatóak. Érzékelhetően átázik a plafon, de akár a falak is nedvesedni kezdhetnek vagy láthatóan szivárogni kezd a víz valamelyik vízvezetékből.

csőtörésnek léteznek olyan jelei is, mint a nedvesedő falak, de intő jel lehet a korábbi hónapokhoz képest megnövekedett vízfogyasztás, illetve vízszámla is. A lappangó csőtörésről mi magunk is megbizonyosodhatunk néhány egyszerű lépést követően. Zárjon el minden csapot, majd a fő vízvezetéket is a lakásban. Ezután ellenőrizze a vízórát: ha azt tapasztalja, hogy a vízóra tovább forog, akkor joggal gyanakodhat arra, hogy sajnos csőtörése vagy csőrepedése van. Tüneti kezelésre van mód. Ha a kellemetlen élmény hétvégén, esetleg éjszaka következett be, legjobb, ha azonnal elzárja a főcsapot és vele együtt a bojlert is. A szivárgás alá tegyen lavórt.

Azonban nincs ok a kétségbeesésre, hiszen cégünket nyugodtan hívhatja hasonló helyzet esetén. Képzett és tapasztalt csapatunk a hívást követően gyorsan és megbízhatóan gondoskodik vízvezetékei helyreállításáról és a csőtörés megszüntetéséről!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88