Honnan tudhatjuk, hogy csőtörésünk van?

2023. 11. 30. | | Csőrepedés, csőtörés jelei |

Túl soknak tartja a vízszámlán látható összeget? Elfolyt vízre utaló jeleket észlelt? Fontos, hogy tudja, csőtörése van-e, és minél hamarabb kérjen segítséget.

A víz nélkülözhetetlen mindenki számára, a lakóingatlanokban és a munkaterületeken egyaránt szükség van rá. A szakemberek folyamatosan foglalkoznak a hálózatok kiépítésével, korszerűsítésével, így mindenki hozzájuthat a megfelelő mennyiséghez.

Lényeges az elhasznált víz elvezetése is, ami szintén a jól megtervezett, strapabíró eszközök felhasználásával kivitelezett rendszerekkel megoldható. Ezek ellenőrzésére szükség van, hiszen csak így akadályozható meg a problémák kialakulása.

A rendszeres működtetés során a vezetékek elhasználódása, sérülése miatt, valamint külső tényező hatására is jelentkezhet csőtörés. Szerencsés helyzetben időben veszi észre, ha valahol folyik a víz, de sajnos sok esetben rejtett gondról van szó, amikor a hiba pontos helye csak szakszerű segítséggel állapítható meg.

Honnan tudhatja, hogy csőtörése van?

A legjobb módszer a vízóra teszt alkalmazása, ugyanis a csőtörés jele, ha a vízóra akkor is forog, amikor minden vízfogyasztó el van zárva. Lényeges minden helyiséget ellenőrizni. Ha elzárt minden csapot az ingatlanban, és ennek ellenére forog a vízóra, nem lehet kérdés a csőtörés elhárítás.

Kül- és beltéren egyaránt lehet szükség csőtörés javítására. Fontos kideríteni, hogy pontosan hol történt meghibásodásErre a célra szolgál a csőtörés bemérés, amit nagy tapasztalattal, a lehető legrövidebb időn belül, precízen elvégzünk. Hasznos tanácsokkal látjuk el, és gördülékenyen, az Ön számára legelőnyösebb módon tesszük meg a szükséges lépéseket a csőtörés elhárítása érdekében.

Korszerű eszközök állnak a rendelkezésünkre, így a lehető legjobb módszerekkel dolgozunk. Mindent megteszünk azért, hogy elkerüljük az időigényes és költséges bontó munkálatokat. Ha kiderült, hogy a csőtörés jelei hova mutatnak, és milyen feladatok elvégzésére van szükség, szakszerűen ellátjuk ezeket. Keressen bennünket bizalommal!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88