A falakban futó csövek sem örök életűek, ugyanúgy, ahogy semmi, viszont ezek meghibásodása nem feltétlenül annyira nyilvánvaló, amíg ki nem érkezik egy vaskosabb vízszámla, és csak ilyenkor kezdünk el a probléma megoldásán gondolkodni. Szerencsésebb esetben ennek vannak előjelei, mint a szokottnál valamivel magasabb vízszámla, illetve az, ha a vízóra akkor is számol, amikor egyébként nem használunk vizet.

Ilyenkor érdemes szakembert felkérnünk a vízszivárgás felderítéséhez, hiszen erre vannak olyan módszerek, melyekkel különösebb falbontás nélkül kétséget kizáróan meg lehet bizonyosodni róla, hogy valóban szivárog-e a víz, vagy más problémával állunk-e szemben. Ha adott a tény, hogy valamelyik vízcső elrepedt, esetleg egy illesztésnél van a probléma, akkor nincs más hátra, mint a vízszivárgás javítása. Ha a megfelelő szakembert kérünk fel a feladatra, akkor mindezt egy helyen is elintézhetjük!

Ha a vízszivárgás felderítésére és javítására van szüksége, mert ilyen problémára gyanakszik, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88