Vízszivárgás kimutatása jelzőgázzal

2019. 07. 11. | | Jelzőgázos vízszivárgás keresés |

csőtörés, vízszivárgás általában hirtelen, alattomosan tör be a békés hétköznapokba és egy csapásra felfordulást okozhat a legrendezettebb otthonban is. A víz számos, a mindennapokban nélkülözhetetlen tevékenység részét képezi, mosni, takarítani, mosakodni is nehezen lehet nélküle. Ebből következik, hogy csőrepedés is azonnali, vízszerelési segítséget igényel.

A mai technológia már lehetővé teszi, hogy többféle műszeres módszerrel könnyen, gyorsan és a legkisebb kellemetlenség mellett megállapítható legyen a repedés pontos helye.

Az egyik ilyen módszer a jelzőgázas vízszivárgás megállapítás. Ennek a módszernek a lényege, hogy a sérült vezetéket feltöltik nitrogén és hidrogén gáz keverékével, amely aztán a repedésen keresztül távozik, így könnyen meghatározható a repedés helye.

A jelzőgázas repedés meghatározás nagy előnye, hogy fűtési és vízrendszereknél egyaránt alkalmazható. Általában a kis vízveszteséggel járó sérülések esetében ajánlott, illetve azon vízvezetékek meghatározásához, melyek a föld alatt húzódnak és nehezen behatárolhatóak. A jelzőgázas bemérés további előnye, hogy képes áthatolni a föld, beton és aszfalt rétegen is.

Ha Önnél is vízszivárgáscsőrepedés tapasztalható, keressen megbízható vízszerelőt, hívja vízszerelés gyorsszolgálatunkat, és hamar elhárítjuk a problémát!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88