Vízszivárgás elhárítása lakáson belül, vagy a kertben

ápr 27, 2021 | | Vízszivárgás |

vízszivárgás bemérése és a hozzá kapcsolódó csőtörés javítás sincs kudarcra ítélve, ha profi csapatra bízza a munkát! A vízvezetékek, a falban és a kertben, udvaron futó csövek sok problémát tudnak okozni, különböző okokból. Egy öreg, rosszul kivitelezett vagy valamilyen munkálat alkalmával megsérült csőből komoly károk keletkezhetnek.

Megesik, hogy egyértelmű, hogy mi a hiba és hol keletkezett a kár a vízvezeték rendszerben, de olyan is van, hogy a tüneteket egy rejtett törés, repedés okozza a csöveken. Az utóbbi esetet hívjuk vízszivárgásnak. A vízelfolyás leggyakoribb jele a megnövekedett vízfogyasztás, ami a korábbi mennyiségnek többszöröse is lehet. Amikor szinte állandóan pörög a vízóra és nemcsak akkor mozdulnak a számok, amikor kiengedi a vizet, joggal gyanakodhat a vízszivárgás jelenlétére.

A vízszivárgás keresése az első feladata a helyszínre kihívott szakembernek. Ez a feladat egyáltalán nem olyan egyszerű vagy akadálymentes. A vízvezeték rendszer csövei el vannak rejtve a falak mögött és a padló alatt. Ha a vízszivárgásnak nincsen látható jele, nem alakul ki vízfolt a falakon, tócsa a padlón, akkor nem lehet ránézésre megmondani, hol is kell magát a csőtörés javítást elvégezni. Szerencsére a felkészült vízvezeték szerelőkre lehet számítani. Ők nem esnek neki a falaknak, hogy elkezdjék tégláról téglára bontani és addig haladjanak, ameddig meg nem találják a törött csövet. Többféle technológia is a rendelkezésükre áll, amiből ki tudják választani a legalkalmasabbat a vízszivárgáshoz igazítva.

A műszerekkel történő feltárás, a kívülről való bemérés sokkal gyorsabb eredményt hoz, teljesen megbízható és még a takarítást is lehet felejteni utána, nem beszélve a vissza falazással járó plusz munkáról. A vízszivárgás tehát egy jól kezelhető probléma, csak időben észre kell venni, bemérni és kijavítani a hibás csövet. A költséghatékony és célirányos javítás minden ügyfélnek jár. Keressen minket bizalommal, ha nem szeretné, hogy súlyosabb bajokkal kelljen megküzdenie!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88