Vízóra ellenőrzés – hasznos tanácsok

dec 5, 2018 | | Hasznos információk |

Ha nem vetünk időnként egy pillantást a vízóránkra, annak komoly anyagi következményei is lehetnek. Az elfolyt vízmennyiséget sajnos meg kell fizetnünk a szolgáltató felé, mert a vízóra védelme a fizikai sérülésektől a felhasználót terheli!

A vízszivárgás sokba is kerülhet, ezért érdemes néhány jó tanácsot megszívlelni. Ellenőrizzük havonta, hogy a vízóra nem pörög-e akkor is, ha nincs vízfogyasztás. Súlyos vízszivárgást okozhat az óra üvegburkolatának sérülése, ezt mindenképpen vegyük szemügyre, ha kell, akkor többször is, főleg a téli hónapokban! A tél nagyobb körültekintést igényel, hiszen a fagy könnyedén tönkreteheti a vízórát is, ezért gondosan szigeteljük le! A csőtoldások is megérnek egy gyors szemrevételezést, hogy a falaink se ázzanak feleslegesen, mert egy kicsi vízszivárgás is jelentős károkat okozhat az épület szerkezetében.

Tehát a vízszivárgást semmiképpen se vegye félvállról, és végezze el rendszeresen a vízóra ellenőrzését, ha pedig csöpög és szivárog a víz, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken, hogy a lehető leghamarabb elháríthassuk a csőtörést és a szivárgást, így védve ki a nagyobb károk keletkezését!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88