vizes falak gépi szárítása a komoly beázások okozta problémák megoldásában tud segíteni. Egy épület falaiban komoly kárt tehet a víz, illetve a nedvesség. A nedvesség többféleképpen is be tud jutni a falakba, legtöbbször alulról, a talaj felől érkezik és fokozatosan terjed szét és egyre feljebb jut. A kezeletlen falvizesedés nemcsak a szétterjedő, csúnya, sötét foltban nyilvánul meg, hanem az épület értékét és biztonságát veszélyeztető következményekben is. A vizesedés nyomán szinte azonnal kialakul a penész, kicsapódik a só, párásodás lép fel. Ezek a következmények  még azelőtt képesek tönkretenni a falakat és kárt tenni az épületben, mielőtt az teljesen kiszáradna. Nincs arra idő, hogy megvárjuk, hogy a természetes száradás megtörténjen, a legjobb döntés, ha rásegítünk a száradásra mesterséges módszerekkel. A vizes falak gépi szárítása a falszárítás leghatékonyabb módja, amit ma szinte mindenhol előszeretettel alkalmaznak.

vizes falak gépi szárításával rengeteg időt meg tudunk spórolni, le tudjuk rövidíteni a falak kiszáradásának idejét és csökkenteni tudjuk a károkat, aminek köszönhetően kevesebbet kell költeni az esetleges javításokra, renoválásra. A vizes falak gépi szárítása tehát egyértelműen egy olyan befektetést jelent, aminek a költsége nagyon hamar megtérül. A vizes falak gépi szárítása praktikus és hatékony művelet, az ehhez használatos gépeket akár frissen festett falak gyorsabb száradásához is igénybe lehet venni. Tartósan esős az idő, rossz a szellőzése a helyiségeknek vagy egyszerűen csak szorít a határidő? Válassza a kiszámítható megoldást!

Amennyiben aktuális a falszárítás művelete, keressen fel minket minél előbb és béreljen a feladathoz korszerű berendezést! A csapatunk nem csak a bérelhető gépekkel segíti ügyfeleit, szívesen adunk szakmai tanácsot is annak érdekében, hogy maximális sikert tudjon elérni minden ügyfelünk a falszárítás során. Lépjen kapcsolatba velünk az egyik megadott elérhetőségen és érdeklődjön a vizes falak gépi szárításának részleteiről!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88