Rejtett vízszivárgás felfedezése bontás nélkül? Igen, lehetséges!

dec 5, 2018 | | Csőtörés javítás bontás nélkül |

 

A csőtörés igencsak bosszantó helyzeteket teremthet, főleg az olyasfajta csőrepedések, amelyeket rendkívül nehéz megtalálni még egy szakembernek is. Ezt a szaknyelv rejtett vízszivárgásnak hívja, aminek helyreállítása a modern technológiának köszönhetően már nem jelenthet kihívást a szakembereknek!

Korábban ahhoz, hogy a szakember megállapítsa a rejtett vízszivárgás helyét, teljesen szét kellett bontania a problémás területet, ami nem csak időigényes munka volt, hanem rengeteg energiát is felemésztett, így akár több napig is elhúzódhatott a vízszivárgás megszüntetése.

Manapság már nem kell ilyesfajta felfordulással számolni, mert a szakemberek műszeres beméréssel keresik meg a probléma forrását, ez pedig igencsak kedvező helyzetet teremt mind az ügyfél, mind a szerelők részéről is! Mivel a rejtett vízszivárgás különböző vízvezetékek esetében jelentkezhet, így nemcsak műszeres beméréssel állapítják meg a probléma forrását, hanem hőkamerával, jelzőgázzal, vagy korrelátorral is!

Ha Ön is rejtett vízszivárgást tapasztal, keressen minket bizalommal és eszközeinkkel bontás nélkül megszüntetjük a problémát!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88