Padlófűtési rendszerek csőrepedése

2019. 08. 5. | | Csőrepedés |

Sok háztartásban vált egyre népszerűbbé a padlófűtés beépítése, hiszen számos előnnyel bír egy egyszerű radiátor mellett. A padlófűtés hőleadó egysége láthatatlan, nincs közvetlenül szem előtt, így nem kell hozzá igazítani a lakás berendezési tárgyainak stílusát, elhelyezését. A padlófűtési rendszer kialakításával helyet és energiát spórolhatunk, így egyre többen alkalmazzák otthonukban ezt a fűtési módot.

padlófűtés fűtőcsöveinek kiválasztásakor oda kell figyelnünk, hogy tartós, ellenálló anyagból készült csöveket válasszunk. A fémfelületű csövek könnyen korrodálódhatnak használat során és ilyenkor előfordul, hogy rendszeres karbantartás hiányában a cső megreped, megtörik. Ennek következtében a hőleadás nagy veszteségekkel jár, a csőtörés során tönkrement fűtőcsövek akár használhatatlanná is válhatnak.

Ha az Ön padlófűtési rendszerének csövei is megtörtek, korrodálódtak, csőtörés történt, keressen fel a hibák mielőbbi orvoslására! Forduljon hozzám bizalommal bármilyen cső törése esetén, repedések kezelésére!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88