Ok nélkül pörög a vízóra? A problémát az épület alatti vízszivárgás okozza!

dec 5, 2018 | | Vízszivárgás |

Egy magas vízszámla már önmagában rendkívül kellemetlen, legfőképp akkor, ha a magas fogyasztás úgy születik, hogy az ingatlan tulajdonosa nem is tartózkodik otthon a munkája, vagy egyéb elfoglaltságai miatt. Ilyenkor természetes, hogy elkezd kutatni, majd szembesül egy igencsak kellemetlen jelenséggel, mégpedig az épület alatti, vagy udvari vízszivárgással.

Az udvari, vagy épület alatti vízszivárgásnak számtalan oka lehet. A jelenség elsősorban azoknál az ingatlanoknál ütheti fel a fejét, amelyek 1950 előtt épültek, ugyanis az ezeknél az épületeknél alkalmazott vízvezetékek már kellően elöregedtek ahhoz, hogy utat adjanak a víznek. A másik gyakori probléma az udvari, vagy épület alatti vízszivárgásnál az, hogy a vízvezetékek kiépítésekor nem megfelelő csövek lettek felhasználva. Mivel a csöveknek rengeteg tényezőnek ellen kell állniuk, nem lehet a megvásárlásukat a véletlenre bízni, azonban ezt sokan elfelejtik, így a baj megtörténik.

Szerencsére az udvari, vagy épület alatti vízszivárgás problémájának megoldására számtalan modern technika létezik, sőt, még a jelenség forrását is tökéletesen meg lehet találni, ráadásul bontás nélkül, speciális eszközökkel.

Ha Önnek is gyanúsan magas a vízfogyasztása, valószínűleg az udvari, vagy épület alatti vízszivárgás a probléma forrása. A megállapításához kérje kollégáink közreműködését, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88