Nincs többé rejtett hiba hőkamerás vizsgálattal

2022. 10. 24. | | Csőtörés hőkamerás bemérése |

A fűtési rendszer hibájára gyanakszik, de tart a magas javítási költségektől? A hőkamerás vizsgálat átfogó képet ad a rendszer állapotáról.

A csőtörés, vízszivárgás jelensége a fűtésre is hatással van, mert az elfolyó víz a fűtést biztosító berendezések munkáját ellehetetleníti. Ha vízszivárgásra gyanakszik, akkor azonnal cselekednie kell és szakember közreműködésével megtalálni a hiba helyét. Ebben nyújt megbízható segítséget a hőkamerás vizsgálat, ami a modern csőtörés diagnosztika biztos eszköze.

A padlófűtés, mennyezetfűtés, fűtési rendszerek szivárgással, csőtöréssel kapcsolatos hibáinak azonnali, átfogó felderítését teszi lehetővé az a hőtérkép, amit az eszköz segítségével el lehet készíteni. A diagnosztikai eszköz gyorsan és pontosan meg tudja határozni, hol található az elfolyó víz kiindulási pontja. A hőkamera megmutatja a vizsgált terület hőképét, ahol az alacsonyabb hőmérsékletet produkáló területeken valószínűsíthetően vízszivárgás történik.

A hőkamerás vizsgálat infravörös képet alkot a padlóról, falakról. A kifolyt víz, a nedvesség, illetve a fűtésnek a hibás elemei nem ugyanolyan mértékben tudják leadni a hőt. A padló vagy a mennyezet területén történő javításhoz nem kell a beépített csövek mindegyikét feltárni, csak azokat, amiket javítani, cserélni is kell. A vizsgálat eredményesen alkalmazható ellenőrzéshez, használatba vétel előtt is.

Ahol tudunk, ott segítünk a tudásunkkal, tapasztalatunkkal és a korszerű eszközökből álló felszerelésünkkel. A fűtésre ne költsön többet, mint amennyit valóban használja, javíttassa meg a hibákat könnyebben és olcsóbban!

A hőkamerás vizsgálattal minden apró hibára és annak pontos helyére is fény derül. A felméréshez a bontást teljesen el lehet kerülni, mégis átfogó képet kapunk arról, hogy milyen problémát kell megoldani ahhoz, hogy a fűtési rendszer ismét teljes hatékonysággal legyen képes működni. A szolgáltatás megrendeléséhez keresse bizalommal a cégünket, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek valamelyikén!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88