Mitől függ a csőtörés javítás ára?

2023. 02. 7. | | Csőtörés bemérés |

A vízszivárgás bárhol okozhat problémákat. Informálódjon, hogy milyen tényezők befolyásolják a csőtörés javítás árát, és találja meg minél előbb a hiba forrását!

Az épületgépészeti megoldásoknak köszönhetően könnyen beépíthetők a vízvezetékek a falakba, a padlóba, a földbe. Ennek számos előnye van, azonban ha repedés vagy törés történik, akkor nem egyszerű a pontos helyét megállapítani.

Ilyenkor nagy szükség van a korszerű eszközök és módszerek alkalmazására, amelyek segítségével sor kerülhet a vízszivárgás keresésre. Ezt követően gyorsan és precízen elvégezhetőek a javítási munkálatok.

Számos szolgáltató feltünteti az oldalain az árlistáját, amelyen a leggyakoribb munkálatokat találjuk meg az árazásaikkal együtt, de ezek csak viszonyítási alapot adhatnak. Ugyanis a problémák súlyosságától és a feladatok sajátosságaitól függ majd a csőtörés elhárítás, vagy a vízszivárgás keresés ára. Minden esetben kérjen egyedi árajánlatot, még a munkálatok megkezdése előtt!

Az egyik leggyakoribb probléma, amivel szerelőhöz fordulnak az emberek, ha szivárog a víz a lakásban, vizesedik a fal, esetleg már áll is a víz a helyiségben. A különböző vízszerelési munkák pontos becslése nem egyszerű feladat. Magába foglalja a helyszíni felmérést, ha szükséges a vízvezetéktervrajzok olvasását is. Ezen felül a csövek és az alkatrészek megfelelő átvizsgálását, vagy a hibás elemek javítását, valamint az adott munka időtartamának felmérését is.

Költségek vízszivárgás keresés, csőrepedés javítás, vagy csőtörés elhárítás esetén:

  • Szivárgás keresés: 70.000 Ft-tól (jelzőgázzal, vagy más módszerrel, bizonyos esetekben tartalmazza a csatornakamerázást is)
  • Fűtés rendszer gépi tisztítása 90.000 Ft-tól

Javasoljuk, hogy minden esetben részletesen konzultáljon a szakemberekkel, mielőtt megkezdődnek a helyszíni munkálatok! Érdemes hozzánk fordulni, ugyanis teljes körű szolgáltatást vehet igénybe a gond súlyosságától függően. Ha szeretné, hogy a feladatok elvégzésére minél hamarabb, gördülékenyen, megbízható módon, költséghatékonyan kerüljön sor, akkor keressen bennünket bizalommal!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88