Milyen teendőink vannak tavasszal a kertben?

dec 5, 2018 | | Hasznos információk |

A fagy távozásával és a tavasz beköszöntével megszaporodnak a tennivalók a kertünkben. Ez természetesen nem csak virágainkat vagy pázsitunkat, de vizes rendszereinket, csővezetékeinket is érinti. Az alábbiakban ezekkel kapcsolatban szeretnénk néhány hasznos tanácsot adni; hogy mit érdemes átnéznie, mielőtt vízszerelőt hívna.

Az egyik első teendő mindenképpen a kertben lévő vízmérő akna ellenőrzése, hiszen ez a téli hidegek során befagyhatott, főként akkor, ha nem volt megfelelően téliesítve. Ha a vízmérő akna rendben van, érdemes visszamenni a házba, és ellenőrizni a vízóra működését. Amennyiben minden vízcsap elzárása után is pörög az óra, akkor nagy eséllyel csőtöréssel állunk szemben. A csőtörés oka a bejövő vízvezetékekben keresendő, hiszen ezek a tél során beléjük fagyott víz miatt megrepedhettek. Az ebből fakadó vízszivárgás korai felfedezése rengeteg későbbi problémától kímélheti meg a kerttulajdonosokat.

Ha szeretné egy tapasztalt vízszerelő segítségét kérni kerti vizes rendszerei ellenőrzéséhez, esetleg már észlelt és azonosított problémához hívna szakembert, nálunk jó helyen jár! Vegye fel a kapcsolatot megbízható vízszerelő munkatársainkkal elérhetőségeink bármelyikén!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88