LÁTHATATLAN CSŐREPEDÉS FELISMERÉSE: A VÍZÓRA

aug 5, 2019 | | Csőrepedés, csőtörés jelei |

A vízfogyasztás során igen nagy kellemetlenséget jelenthet, amennyiben azt tapasztaljuk, hogy fogyasztásunk indokolatlan módon megemelkedett, melynek következtében a számlánk végösszegén is óriási összeg szerepelhet.

Érthető módon a legtöbb fogyasztó azonnal a szolgáltatóhoz fordul és panasszal él, amennyiben jogtalannak érzi a kiszámlázott vízmennyiséget, azonban mielőtt hosszadalmas tortúrába kezdenénk, érdemes meggyőződni arról, hogy nem egy láthatatlan csőrepedés áll a bosszantó ügy hátterében. A legtöbb csőrepedésnek és csőtörésnek, látható külső jele van, vagy esetleg a falak nedvesedésével és a csapok csöpögésével egyértelművé válhat a helyzet, azonban előfordulhat, hogy vízóránk azért pörög zárt csapok esetében is, mert a falban vagy padlóban, esetleg külterületeken a ház körül vagy a kerti csap esetében csőrepedés történt és a mért vízmennyiség elfolyik.

Válasszon profi szerelőszakembert és kerülje el a láthatatlan csőrepedések következtében kialakuló súlyos anyagi kiadásokat! Tekintse meg weboldalunk információit modern és innovatív technológiával végzett szolgáltatásainkkal kapcsolatos tájékoztatásért, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88