Hárítsa el a bajt!

szept 5, 2019 | | Kamerás csatornavizsgálat |

A háztartás egyik leggyakoribb problémája a dugulás. A lefolyó eldugulásának számos oka lehet, az alábbiakban bemutatjuk Önnek a legtöbbször előforduló problémákat!

dugulás kialakulása két tényezőből eredhet, egyfelől lehet a szerkezet hibája, másfelől pedig az, hogy valamilyen idegen tárgy került a lefolyóba, többnyire az utóbbi eset áll fenn. Dugulást okozhat az ételmaradék, a különféle zsírok és mosogatószivacsok. Furcsa módon, hasonló gondokat idézhet elő a mosogatószer is, ami a lefolyóba öntve összetapaszthatja a szennyeződéseket, gátolva ezzel azok kitisztulását. Amennyiben ilyet szeretnénk tenni, úgy mindenképpen érdemes a dobozon feltüntetett hígítási arányokat betartani.

A fürdőszoba tekintetében az egyik legveszedelmesebb dolog a haj. Ezek ugyanis csomókban gyűlnek össze a lefolyóban, mely tisztítás nélkül szinte biztosan duguláshoz vezet.

Ha rendszeresen dugulást észlel otthonában, kamerás csatornavizsgálattal felkutatjuk a probléma forrását! Ha megbízható vízszerelőt keres, hívja bátran munkatársainkat, akik készséggel állnak szolgálatára!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88