Fűtési rendszerek átmosása, gépi tisztítás a melegebb szobákért!

2021. 10. 14. | , | Fűtési rendszerek gépi tisztítása |

fűtési rendszerek átmosása növeli a berendezés hatásfokát. A régi berendezés teljesítményét ezzel az eljárással sikeresen lehet javítani.

A gyakran alkalmazott fűtő berendezések közé tartoznak azok a rendszerek, amik a felmelegített vizet a csövekben keringetik, illetve a hőleadó berendezésekbe juttatják. A cirkó vagy a kazán biztosítja a meleg vizet, a radiátorok, konverterek pedig a szobába adják le az ebből származó hőt. Probléma akkor van, ha a csövek eltömítődnek és a víz nem képes mindenhová eljutni. A fűtési rendszerek átmosása ezt a gondot tudja megszüntetni akár egyetlen alkalommal.

A fűtési rendszerek átmosása vissza tudja állítani a rendszer eredeti vagy ahhoz közelítő hatékonyságát. Ha azt tapasztalja, hogy teljes kapacitással megy a fűtés, mégis langyos a radiátor vagy egyáltalán nem is meleg, akkor a fűtési rendszer tisztítását érdemes megrendelni.

fűtési rendszerek átmosása, tisztítása speciális géppel és folyadékkal történik. A csövekben lerakódott, az azokat eltömítő iszap, vízkő, kosz feloldódik és távozik, a fűtés hatékonysága ismét vissza tud állni az eredetire. Amennyiben ezeket a lerakódásokat nem távolítják el a fűtési rendszerek átmosásával, az megrövidíti a rendszer élettartamát és a tulajdonosnak jelentős költségeket is áldoznia kell rá. A kazán hiába melegíti a vizet, a berendezést hiába csavarja egyre feljebb, a lerakódások miatt nem melegszik megfelelően a fűtő panel. A berendezés mégis energiát használ el, körülbelül 10-25%-kal többet, mint átlagosan, de ez az energia nem változik érezhető meleggé. Az alacsonyabb számla, a kevesebb energia felhasználása, a komfortos hőérzet közül egyik sem tud megvalósulni, ha a rendszer csövei el vannak tömítődve és a víz keringetés nem működik rendesen.

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy írjon nekünk üzenetet, ha azt tapasztalja, hogy nem működik rendesen a fűtés! A kollégáink amilyen hamar csak lehet megjelennek Önnél és elvégzik a fűtési rendszerek átmosását. Hamarosan úgy fűthet a legnagyobb hidegben is, hogy nem kell dideregnie az otthonában!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88