Falvizesedést észlelt? Vagy netán csőtörésre gyanakszik? Segítünk!

2019. 09. 5. | | Csőtörés javítás bontás nélkül |

Egy ideje már feltűnt Önnek, hogy valami nem úgy működik az otthonában, ahogyan kellene? A vízvezetékrendszerre gyanakszik? Azt hihetnénk, hogy ha baj van a vízvezetékekkel, akkor azt azonal észlelhetjük. Ám ez nincs minden esetben így. Léteznek olyan meghibásodások, amik csak fokozatosan fedik fel magukat, és amelyekre csak idővel derül fény. Nem kell ahhoz hirtelen árvíz, hogy gond legyen a vízvezetékekkel.

Előfordulhat, hogy a csőtörés kezdetben csak apró csőrepedésként kezdődik. A cső még tartja magát, de már véglegesen megsérült és csak idő kérdése, hogy csőrepedés váljon belőle. Lehet, hogy bizonyos jeleket már Ön is észlelt, de még nem jutott el odáig, hogy szakemberrel is megnézesse, valóban csőtörésről van szó?

Ne habozzon túl sokáig, különben késő lesz, és sokkal nagyobb, komolyabb károkat kell helyreállítani, mint amilyenek most vannak. A komolyabb károkat pedig többnyire nagyobb költségek árán lehet kijavítani. Ezt senki sem szeretné, bizonyára Ön sem.

A rejtett csőtörés, illetve csőrepedés egyik jele lehet, ha a falakon, bizonyos helyeken foltok jelennek meg. A foltok vizesedés eredményeképpen alakulnak ki. Ha ugyanazon a helyen észleli őket, nagy az esélye, hogy a falban lévő csővezeték sérüléséből származnak. Az is gyanús lehet, ha a vízóra gyorsabban pörög, mint előtte. Szintén nem normális, ha a csapból érkező víz nyomása sokkal gyengébb, mint amilyen előtte volt. Ezek mind arra utalhatnak, hogy az egyik cső megsérült, és nem tudja a benne keringő vizet biztonságosan szállítani.

Forduljon profi vízvezeték szerelőkhöz, és járjon a végére a falvizesedésnek, derítse ki, hogy nincs-e csőtörés az otthonában! Hívjon minket bizalommal, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal, hiszen kedvező áron dolgozunk és rugalmasan állunk a megbízásokhoz! Önnek is segítünk, ha a vízvezetékekkel akad gondja, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és akadályozzuk meg a nagyobb problémákat együtt!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88