Falszárítás bérelhető Trotec páramentesítővel

2022. 12. 27. | | Gépi falszárítás |

Meglepte a csőtörés és mindent elöntött a víz? A Trotec páramentesítő gép vissza tudja adni a vizes falak eredeti, száraz állapotát.

A csőtörés, csőrepedés és dugulás már-már hétköznapi eseménynek számítanak egy vizesblokkban. Egy régi cső, a nem megfelelően karbantartott rendszer egyszercsak megadja magát és a csövekből szivárogni, spriccelni, ömleni kezd a víz. A kár mértékétől függ, a csövekből kijutott víz pusztításán múlik, hogy milyen eszközökkel folyik majd a helyreállítás. A falak és a padló gyorsan magukba szívják a nedvességet, amit ezek után már csak szárítással lehet eltüntetni. A falszárítás az a módszer, ami képes helyreállítani a vízkár érte falak állapotát.

Az évszaktól, a helyiség használatától és a rendelkezésre álló időtől is függ, hogy türelemmel vagy gépi falszárítással próbálkozik az ingatlan tulajdonosa. A gépi falszárító bérlés kézenfekvő megoldás, hiszen megvásárolni nem igazán érdemes egy ilyen drága és profi berendezést.

A túl sokáig elhúzódó falszárítás további, kellemetlen következményekkel jár, ugyanis a nedves falakból pára távozik, a helyiségben pedig gombák telepednek meg. Ez újabb kihívást jelent és az ingatlan további állapotromlását és értékcsökkenését idézi elő.

A Trotec páramentesítő gép olyan berendezés, ami magas teljesítményű falszárításra képes. Mit jelent ez számokban kifejezve? A  Trotec falszárító berendezéssel egy 250 köbméteres helyiséget alacsony hőmérsékleten is lehet párátlanítani, illetve 500 köbméteren is képes falat szárítani.

Halk és mobil, erős és könnyen kezelhető. Minden tulajdonsága adott ahhoz, hogy észrevétlenül és rendkívül hatékonyan tegye a dolgát ott, ahol a nedvesség vette át az uralmat és azonnali szárítást kell megkezdeni. A falakban ragadt nedvességet kigyűjti és egy tartályba vezeti, amit már csak ki kell üríteni, ha megtelt.

A Trotec ipari páramentesítője nem végez félmunkát és sokat várni sem kell arra, hogy befejezze a feladatát. Vegye fel a kapcsolatot velünk, érdeklődjön a gép szárítás feltételeiről!

Címkék: Falszárítás

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88