Egy új szolgáltatás: Csőfagyasztás

dec 5, 2018 | | Csőfagyasztás |

A csőfagyasztás nemrég terjedt el igazán a köztudatban, amely szolgáltatás már önmagában nézve rendkívül nagy űrt tölt be mind a kényelem, mind a hatékonyság szempontjából.

A legfőbb előnye ennek az eljárásnak, hogy lehetőséget teremt arra, hogy a radiátorcserét, és a fűtés átalakítással járó munkálatokat akár a téli időszakban is elvégezhessük. A csőfagyasztás segítségével a fűtési időszak alatt a meghibásodott radiátornál nem kell leengedni a rendszert, valamint a radiátor cserénél csak a radiátorban lévő víz mennyiséget kell utántölteni. Előnye továbbá, hogy a rendszer a szakszerű feltöltés mellett egyáltalán nem lesz levegős. Végeredményben pedig amellett, hogy télen nem kell fagyoskodnunk még rendkívül sokat is spórolhatunk, hiszen így elkerülhetjük a fagy hatására keletkezendő károkat.

Ha az Ön radiátora is meghibásodott, és csőfagyasztást szeretne igénybe venni a hiba kijavításának érdekében, akkor ne habozzon, mivel cégünk szakemberei profik az ilyen jellegű munkálatok szakszerű kivitelezésében!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88