Egy esetleges csőtörés minden esetben kellemetlen jelenség, melynél a lehető legrövidebb idő alatt szükséges megtalálni a hiba forrását és ezzel elkerülni az óriási vízveszteséget és az okozott kárt. Nagyobb mértékű szivárgásnál ha nagy a vízveszteség és nem jön fel az udvaron a víz a ház alatt is lehet csőrepedés. A csőtörés bemérése során számos lehetőség adódik, amelyhez érdemes szakértő segítségét kérni, aki korszerű műszerek segítségével rövid időn belül megtalálja a hibapontot, valamint sok esetben a főelzáró csap is hatalmas segítséget jelenthet a bemérés során.

A vízóra segítségével könnyedén leolvashatjuk, ha a használaton kívüli nyomóvezetékekből ivóvíz távozik, szivárog el, amely hasznos támpontot jelent a hibafelkutatás során, valamint a főelzáró csap segítségével azt is meghatározhatjuk, hogy az épületen belül vagy kívül történik a szivárgás. A főelzáró csap segítségével a teljes belső vízellátást szakaszolhatjuk, azaz amennyiben ez után is tapasztaljuk a szivárgást, a baj a vízakna és az épület között van, vagy amennyiben megszűnik, az épületen belül kell keresni a csőtörést.

A csőtörés bemérésére mindig kérjük szakember segítségét! Cégünk sok éves tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére, csőtörés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88