Csőtörés bemérése: A vízóra és a főelzáró csap

aug 5, 2019 | | Csőtörés bemérés |

Egy esetleges csőtörés minden esetben kellemetlen jelenség, melynél a lehető legrövidebb idő alatt szükséges megtalálni a hiba forrását és ezzel elkerülni az óriási vízveszteséget és az okozott kárt. Nagyobb mértékű szivárgásnál ha nagy a vízveszteség és nem jön fel az udvaron a víz a ház alatt is lehet csőrepedés. A csőtörés bemérése során számos lehetőség adódik, amelyhez érdemes szakértő segítségét kérni, aki korszerű műszerek segítségével rövid időn belül megtalálja a hibapontot, valamint sok esetben a főelzáró csap is hatalmas segítséget jelenthet a bemérés során.

A vízóra segítségével könnyedén leolvashatjuk, ha a használaton kívüli nyomóvezetékekből ivóvíz távozik, szivárog el, amely hasznos támpontot jelent a hibafelkutatás során, valamint a főelzáró csap segítségével azt is meghatározhatjuk, hogy az épületen belül vagy kívül történik a szivárgás. A főelzáró csap segítségével a teljes belső vízellátást szakaszolhatjuk, azaz amennyiben ez után is tapasztaljuk a szivárgást, a baj a vízakna és az épület között van, vagy amennyiben megszűnik, az épületen belül kell keresni a csőtörést.

A csőtörés bemérésére mindig kérjük szakember segítségét! Cégünk sok éves tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére, csőtörés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88