Csőtörés bemérés és vízszivárgás keresés műszerrel, bontás nélkül! Segítünk és spórolunk is Önnek!

2020. 07. 9. | , , , | Csőtörés bemérés |

Úgy gondolja, hogy valami nincsen rendben az ingatlana vízvezetékrendszerével? Arra gyanakszik, hogy valahol szivárog egy cső, repedés szabotálja a vízellátás megszokott működését? A csőrepedés miatt keletkezett vízszivárgás nem tréfa dolog, mert komoly következményekkel is járhat. Az elfolyó víz megnövekedett vízfogyasztást és magasabb rezsi költségeket eredményez, arról nem is beszélve, hogy a fel nem derített vízszivárgásból akár csőtörés is kialakulhat.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi azonnali megoldást tudunk nyújtani az ilyen problémákra is! A vízszivárgás keresés nem minden esetben egyszerű. Ha olyan helyen reped el a cső, ami szemmel nem látható, akkor a csőtörés bemérése speciális műszerekkel történik.

csőtörés bemérése műszerrel minden esetben hatékony és azonnali eredménnyel jár. Egy ilyen eljárás az Ön számára is csak pozitívumokkal jár. Egyrészt nem kell többet a probléma miatt aggódnia, a szivárgás megszüntetését követően a vízpazarlás is a múlté, másrészt a munka bontás nélkül zajlik, tehát gyorsabban és egyszerűbben elkészül, mint a falbontást igénylő csőtörés bemérés.

csőtörés bemérést több fajta műszerrel lehet kivitelezni, amik közül egyikhez sem kell falat bontani, burkolatot törni. A műszerrel meg tudjuk állapítani, hogy a falakon belül, a csövekben hol van látható sérülés, hol szivárog el a csövekből a víz. Ilyen csőtörés bemérésre alkalmas műszer a jelzőgázas, az elektroakusztikus, a kamerás vagy a hőkamerás berendezés is.

csőtörés beméréssel időt és pénzt spórolunk Önnek, amit fontosabb dolgokra fordíthat, mint egy megbontott fal javíttatása. Amennyiben gondja támad a vízszivárgással, de döntsön vaktában, hívjon olyan vízvezetékszerelő csapatot, ami modern eszközökkel és felkészülten tudja a problémára szabott megoldást nyújtani!

A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén érdeklődjön szolgáltatásainkról, köztük a csőtörés bemérésről! A versenyképes áraink és tapasztalatunk garantálják, hogy meg lesz elégedve velünk Ön is!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88