Csőtörés a vízóra előtt vagy után? Megtaláljuk és kijavítjuk!

máj 12, 2020 | | Csőtörés bemérés |

Csőtörés áldozatának lenni cseppet sem kellemes élmény. Az sem mindegy, hogy milyen jellegű a kár, hiszen lehet csőrepedés, vízszivárgás vagy komolyabb sérülésből fakadó kár is a baleset okozója. A csőtörés abból a szempontból is kategorizálható, hogy a cső a vízóra előtti vagy a vízóra utáni szakaszon sérült e meg. Ennek a megállapítása nagyon lényeges, hiszen a vízóra utáni szakaszon lokalizált csőtörés már bizony az elfolyt víz mennyiségét is hozzá számítja a havi vízdíj összegéhez.

csőtörésre több jel is utalhat, kezdve a vízaknában álló víztől, a kertben felázott földön át a túlpörgő vízóráig. Az átlagosnál magasabb vízszámla már okot ad az aggodalomra. Ilyenkor érdemes tesztet végezni és mindent elzárni az ingatlanban, ami vízvételi helynek számít. Ha ezek után is számol a vízóra, akkor már bizonyítottan gond van a vízvezetékkel. Természetesen sokszor előfordul, hogy a sérülés nem látható helyen van, hanem a vízaknától távolabb. A beazonosításhoz szerencsére ma már nem kell nagy felfordulást és áldozatokat igénylő bontásba kezdeni. A megfelelő műszerrel a vízszivárgás pontos helyét meg lehet határozni és csak ott ásni, bontani, ahol majd a konkrét javítási munkálatokra sor kerül. Az elfolyt víz miatt sem kell aggódnia, hiszen be tudja bizonyítani a segítségünkkel, hogy nem Ön fogyasztotta a vizet, így azt a későbbiekben a szolgáltató jóváírhatja.

Tehát nyugodtan ránk bízhatja a műszeres csőtörés keresést és a vízvezeték szerelését is, Ön rövidesen visszatérhet a megszokott hétköznapokhoz, magas vízszámla nélkül.

Keresse bizalommal a cégünket, ha arra gyanakszik, hogy csőtörés sújtja az ingatlanát és vegye igénybe a profi segítségünket! Amint lehet kiérkezünk a helyszínre és a legmodernebb eszközökkel rövid idő alatt bemérjük a csőtörés pontos helyét. Költséghatékonyan és időtakarékosan biztosítjuk Önnek is a megoldást csőtörés esetén, hogy minél egyszerűbben tudjon a probléma végére pontot tenni! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén tud velünk időpontot egyeztetni a vízvezeték szereléssel kapcsolatban!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88