Csőtörés a padló alatt vagy a falban‎? Vízszivárgás keresés bontás nélkül!

jan 10, 2020 | | Csőtörés javítás bontás nélkül |

Az ingatlanokkal kapcsolatos meghibásodások közül az egyik legkellemetlenebb jelenség egyértelműen a csőtörés, hiszen az esetek többségében nincsen előjele annak, hogy probléma lenne a vízvezetékekkel. Szinte a semmiből tör elő a vízszivárgás, és sokszor az érintettek csak találgatják, hogy hol lehet a probléma forrása. Az igazság az, hogy az elvezetéshez használt csöveknél folyamatosan fennáll a veszélye annak, hogy csőtörés vagy vízszivárgás következzen be. Mivel a falakban és a padló alatt is futnak vízvezetékek, elég csak a távfűtési rendszerre vagy pedig a padlófűtésre gondolni, esélyes, hogy a csőtörés ezeken a helyeken következik be. Ha azt tapasztalja, hogy Ön is érintett ezzel a problémával kapcsolatban, és szeretné megtudni a vízszivárgás pontos helyét, keressen bennünket bizalommal a hiba feltáráshoz!

Sokan kifejezetten aggódnak a beltéri csőtörések miatt, mert ilyenkor arra számítanak, hogy már a probléma forrásának keresésekor bontani fognak a szakemberek, ami pedig óriási felfordulást eredményez az ingatlanon belül. Amennyiben bennünket választ, nem kell emiatt félnie, mert mi a vízszivárgás helyét speciális eszközökkel, bontás nélkül tárjuk fel. Ezzel a technikával rövid időn belül meg tudjuk állapítani, hogy a padló alatt vagy pedig a falban pontosan hol a probléma, ennek köszönhetően valóban hatékony segítséget tudunk nyújtani. Az általunk kínált szolgáltatással rengeteg kellemetlenségtől, felesleges kiadástól kímélheti meg magát.

Egyesek igencsak hosszú ideig képesek együtt élni egy beltéri csőtöréssel, ha az enyhe formában jelentkezik, csak azért, hogy elkerüljék a bontást, azonban ezt semmiképp sem szabad választani, mert így sokkal nagyobb bajt lehet okozni.

Ne kössön kompromisszumot a csőtöréssel, hiszen mi olyan megoldást kínálunk a hibafeltáráshoz, ami nem okozhat óriási felfordulást otthonában! Tapasztalja meg Ön is ügyfélközpontú, kedvező árú szolgáltatásunk előnyeit: ha a segítségünket kérné, vagy bővebb információkra lenne szüksége a bontás nélküli vízszivárgás feltárással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88