A vízszivárgás a csőtörés előszobája!

dec 5, 2018 | | Csőfagyasztás |

Napjainkban a korszerű technológiák egyik hátrányos tulajdonsága, hogy bár a gyártási folyamat felgyorsult, és a beszerzési költségek alacsonyabbak lettek, a minőség nem minden esetben időtálló. Bár ebben a tekintetben évtizedekről beszélhetünk, mégis megesik, hogy a váratlan körülmények közepette időszerűtlen meghibásodás üti fel a fejét. Ez a csőtörések leggyakoribb kiváltó oka.

A föld mozgása, a beázás, a fellazult talaj, a fagy, vagy éppen a rettentő kánikula mind befolyásolja a vízvezetékek élettartamát és épségét. A csőtörések legtöbb esetben ezekből a tényezőkből fakadnak, illetve az idő múlása is befolyásolhatja a folyamatot. A csőtörés előszobájának a vízszivárgás tekinthető, amikor még nem beszélünk törésről, de a nyíláson át megszökő víz, illetve a nyomásveszteség könnyen csőtöréshez vezethet.

Ha vízszivárgást észlel, mielőbb forduljon megbízható szakemberhez! Ilyen esetekben állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! Kérjen segítséget időben, hogy a probléma ne súlyosbodhasson!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88