A vizes falak gépi szárítása nem hagy esélyt a penésznek

2022. 08. 15. | | Gépi falszárítás |

A vizes falak gépi szárítása megakadályozza a rettegett penész megjelenését. A csőtörés, beázás okozta vizesedéssel fel tudja venni a harcot.

Az olyan károk, mint amilyen a vízkár is, bárhol bekövetkezhetnek. A leggyakoribb oka a vízkárnak egy ingatlanban a csőtörés, csőrepedés. A vízvezetékekből távozó víz gyorsan szétterjed és hiába törlik fel a vizet, a falak, a padló már nedvességet kapott, bekövetkezett a vízkár. A tulajdonos ilyenkor két dolgot tehet, megvárja, amíg szellőztetéssel, illetve maguktól kiszáradnak a falak, a padló vagy a vizes falak gépi szárítását választja. Ha azt szeretné, hogy az ingatlana ne menjen tönkre és ne veszítsen az értékéből egyik percről a másikra, az első megoldást nem javasoljuk. A vizes falak gépi szárítása viszont biztató eredményekkel jár, az esetek többségében teljes száradást tud eredményezni. Már csak be kell azonosítani a vizesedés pontos helyét és meghatározni a kiterjedését, felállítani a gépeket és kezdődhet a falszárítás. A penésznek, a dohosodásnak, vakolathullásnak, rossz szagoknak esélyük sem marad.

vizes falak gépi szárításához szükség van egy olyan berendezésre, ami rendelkezik a vizesedés méretének és mértékének megfelelő teljesítménnyel. Az ilyen gépek úgy működnek, hogy a helyszínen uralkodó nedvességet magukba szívják, ezt követően pedig száraz levegőt bocsátanak ki magukból. A falakból, padlóból a víz összegyűlik a gép belsejében, a párás levegő megszűnik, a száraz levegő pedig felgyorsítja a száradást. Ennek köszönhetően a falszárítás ideje felgyorsítható, a száradás lerövidült ideje pedig megelőzi a további, negatív következményeket.

A  vizes falak gépi szárításához tervezett profi berendezéseket nem kell megvásárolnia, elég, ha kibéreli őket egy időre. Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi rendelkezünk a vizes falak gépi szárításához szükséges gépekkel! A gépeket kedvező áron és előnyös bérlési feltételek mellett adjuk bérbe az ügyfeleinknek. A részletekről érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88