A KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT VISSZATÉRŐ DUGULÁS ESETÉN FELDERÍTI A PROBLÉMA OKÁT!

márc 5, 2019 | | Kamerás csatornavizsgálat |

Valami nem stimmel a fürdőszobában vagy a konyhában? Nem használhatóak rendeltetésszerűen a berendezések, mert rendszeresen eldugul a lefolyó? Ez a jelenség természetesen nem ritka, de nem mindegy, hogy mi áll a háttérben. A dugulás kialakulása több okra is visszavezethető, lehet átmeneti és lehet visszatérő is az, ha a víz nem akar lefolyni a mosdókagyló vagy a mosogató, esetleg a kád, WC esetében.

Ha azt szeretné, hogy a dugulást ne kelljen többet visszatérő vendégként üdvözölnie, akkor hívjon inkább szakembert a problémához, hívjon minket bizalommal!

Kamerás csatornavizsgálattal egyszerűen fel tudjuk deríteni, hogy hol keletkezik a visszatérő dugulás, illetve azt is, hogy mi ennek az oka. A kamerás csatornavizsgálat azért az egyik legjobb módszer a visszatérő dugulás felderítésére, mert kíméletes a vízvezetékhez és a lefolyóhoz, gyakorlatilag mindig gyors eredményt hoz és praktikus megoldás is.

Ha visszatérő dugulással küzd, ne halogassa, hívjon szakembert! Kérjen ajánlatot tőlünk a megadott elérhetőségeink valamelyikén kamerás csatornavizsgálathoz!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88