A fűtésrendszer korszerűsítésekor ne feledkezzen meg a radiátor cseréjéről!

dec 5, 2018 | | Hasznos információk |

Manapság egyre több ingatlantulajdonos él a fűtésrendszer korszerűsítésének lehetőségével, ugyanis már nem csak önerőből valósítható meg, hanem állami támogatás igénybevételével is! Ennek köszönhetően a hazai háztartások többsége már vadonatúj fűtőberendezésekkel várja a telet.

Ha Ön is felújítás előtt áll, vagy a szakemberek épp a munkálatok kellős közepén tartanak, ne feledkezzen meg a radiátorok cseréjéről sem, ami elengedhetetlen a korszerűsítéshez!

A radiátorok cseréjének legideálisabb formája a csőfagyasztás, aminek köszönhetően a fűtőtestek víztelenítés nélkül is leszerelhetővé válnak. Az eljárás lényege, hogy a radiátorok ki- és belépő csonkjaiknál lévő csőszakaszt legalább mínusz 78 fokra lehűtik folyékony széndioxid vagy egy elektromos készülék segítségével, így jégdugó keletkezik, amely megakadályozza a fűtőtestben lévő folyadék szivárgását, majd felolvasztás után a cső mindennemű károsodás nélkül újra használható.

Fontos megjegyezni, hogy a csőfagyasztással történő radiátor csere nem minden esetben megvalósítható, ezért szükséges kikérni szakember véleményét. Keressen minket bizalommal!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88