Elérkezett az újabb fűtési szezon, a radiátorok munkába állnak, és ismét megtelik meleggel a szoba. Az idő igencsak szeszélyes manapság, és sosem lehet tudni, hogy mikor lesz az évszaknak megfelelő, vagy éppen annak ellentmondó időjárás. Tehát jó, ha megbízhatunk az otthonunk fűtésrendszerében, máskülönben kellemetlen meglepetések érhetnek, amikor nem számítunk rá.

Bármikor megeshet, hogy bekövetkezik egy váratlan csőtörés, csőrepedés, vízszivárgás, és máris megvan a fűtési szezon aktuális megoldandó problémája. Igen, a problémát könnyen meg lehet oldani, csak a megfelelő szakember kell hozzá. Ha a fűtési szezonban azt tapasztalja, hogy a vízvezetékrendszer, vagy a fűtési rendszer meghibásodik, csőtörés, csőrepedés, vízszivárgás lép fel, keressen meg minket bizalommal!

Rendelkezünk minden szükséges eszközzel, ami ahhoz kell, hogy megtaláljuk a csőtörés, csőrepedés, vízszivárgás pontos helyét, és elvégezzük a javításokat. A munka végével ismét problémamentesen fűtheti otthonát. Forduljon hozzánk, és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, ha szüksége van szolgáltatásainkra a fűtési szezonban is!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88