A fűtési rendszerek gépi tisztítása még fűtési szezon előtt ajánlott!

2022. 07. 12. | | Fűtési rendszerek gépi tisztítása |

fűtési rendszerek gépi tisztításával több probléma is megszüntethető. A fűtés és a melegvíz előállítás működése a csőrendszer tisztaságától is függ!

Egy fűtési szezont nem lehet anélkül elkezdeni, hogy ne lenne leellenőrizve a fűtési rendszer. Nem csak akkor kell szerelőt hívni, ha hibát észlel a fűtés hatásfokában, a berendezés működésében. A szerelő olyan problémákra is rá tud mutatni, amiknek a létezése a tulajdonos előtt nem is volt nyilvánvaló. A fűtési rendszerek gépi tisztítása alapvető eszköze a karbantartásnak és a fűtésszerelésnek is.

fűtési rendszerek gépi tisztítása gyakran jelent megoldást, ha például a radiátor nem melegszik fel vagy csak foltokban lehet érzékelni a melegvíz jelenlétét a fűtőtestben. Ez a leggyakoribb eset, de vannak még egyéb jelenségek is, amikhez a vegyszeres, illetve a gépi tisztítás elengedhetetlen. A fűtés bekapcsolása, magas hőfokra állítása után sem tapasztal semmilyen felmelegedést a csöveken? A vízvezetékrendszer csöveiben alacsony a nyomás, ha megnyitja a csapokat, akkor a víz csak langyos hőmérsékletű, pedig forróra állította be? A berendezés olyan zajt ad ki, amit előtt nem produkált? Valószínűleg a fűtési rendszer gépi tisztítása minden problémára hatékony megoldásnak fog bizonyulni.

A fűtési rendszer gépi tisztítása előtt a rendszer alapos felmérést igényel azért, hogy kiderüljön mi a pontos probléma. Az átmosandó terület nagysága és a szennyeződés mértéke is befolyásolja, hogy mennyi kezelésre van szükség és az mennyibe fog kerülni. A vegyszer minden típusú szennyeződéssel megbirkózik, legyen az vízkő, iszap, olaj vagy anyagmaradék. A fűtési rendszer gépi tisztításával az ügyfél kevesebb fűtési energiát pazarol, kevesebbet költ karbantartásra, tovább tudja használni a meglévő fűtési rendszert.

A vízvezeték szereléshez kiválóan értünk, ezzel együtt pedig a fűtési rendszerekkel is jól boldogulunk. Keressen minket bizalommal, ha már most szeretne meggyőződni arról, hogy a fűtési szezonban nem kell fagyoskodnia az otthonában!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88