A csőtörés leggyakoribb jeleiről tudjon meg többet!

máj 9, 2022 | | Csőrepedés, csőtörés jelei |

Egy csőtörés jeleit beazonosítani nem kihívás, ha tudja, mire figyeljen! A gyakori jeleket bemutatjuk és segítünk a csőtörés elhárításban.

A csőtörésnek vannak azonnal felismerhető jelei, amikről azonnal tudja valaki, hogy a vízvezeték csöveinek hibájával áll szemben, akkor is, ha nem szakember. Ilyen tünet az, ha a cső komolyabb sérülésével szembesül az ingatlan tulajdonosa, amiből elfolyik a víz. Vannak ennél kevésbé egyértelmű, ugyanakkor meglehetősen gyakori jelei is a cső hibájának.

csőtörés jele szintén lehet a víz megjelenése is, de nem olyan nagy mennyiségben, mint amikor víztócsa gyűlik össze a padlón. A vízvezetékrendszer csövei a falakban futnak, így a sérült csőből szivárgó víz először a falat fogja eláztatni. A falon vizes foltok képződnek, de ugyanígy a padlón is vizesedés mutatkozhat, valamint a plafon is vízfoltos lehet a csövek elhelyezkedéséről függően. Nemcsak beltéren okozhat kárt a víz, a csőtörés jelei a kertben, az udvaron is felismerhetőek, ahol tócsák, sár keletkezik az elfolyó víz nyomán.

csőtörés jele, a víz elfolyása más formában is megnyilvánulhat. A csöpögő csapok, amiket nem lehet megjavítani rendesen, nem csupán bosszantóak, de nagy valószínűséggel csőtörésre, csőrepedésre utalnak. Ezzel párhuzamosan a vízszámla csak nő, hiszen a víz akkor is folyik, amikor nem használják egyik vizesblokkban sem. A jeleket tehát meg lehet találni és szakember közreműködésével az okokat és a csőtörés helyét is megtalálni. Már csak a javítás marad hátra!

Ne hagyja, hogy a rossz vízvezetékcsövek és a kiömlő víz tönkretegye az otthonát, ingatlanát, hanem járjon nyitott szemmel! Figyelje és ismerje fel a csőtörés jeleit, hogy időben tudjon vízvezetékszerelőt hívni! A probléma elhárításában és a javításban, cserében egyaránt tudunk Önnek segíteni. Lépjen kapcsolatba velünk és mi rövidesen kiszállunk a helyszínre, ahol a csőtörés jeleit észlelte! A szolgáltatásainkról és az árainkról is érdeklődjön a honlapunkon megtalálható telefonszámon vagy akár írjon nekünk üzenetet!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88