A csőtörés leggyakoribb jeleiről tudjon meg többet!

2022. 05. 9. | | Csőrepedés, csőtörés jelei |

Egy csőtörés jeleit beazonosítani nem kihívás, ha tudja, mire figyeljen! A gyakori jeleket bemutatjuk és segítünk a csőtörés elhárításban.

A csőtörésnek vannak azonnal felismerhető jelei, amikről azonnal tudja valaki, hogy a vízvezeték csöveinek hibájával áll szemben, akkor is, ha nem szakember. Ilyen tünet az, ha a cső komolyabb sérülésével szembesül az ingatlan tulajdonosa, amiből elfolyik a víz. Vannak ennél kevésbé egyértelmű, ugyanakkor meglehetősen gyakori jelei is a cső hibájának.

csőtörés jele szintén lehet a víz megjelenése is, de nem olyan nagy mennyiségben, mint amikor víztócsa gyűlik össze a padlón. A vízvezetékrendszer csövei a falakban futnak, így a sérült csőből szivárgó víz először a falat fogja eláztatni. A falon vizes foltok képződnek, de ugyanígy a padlón is vizesedés mutatkozhat, valamint a plafon is vízfoltos lehet a csövek elhelyezkedéséről függően. Nemcsak beltéren okozhat kárt a víz, a csőtörés jelei a kertben, az udvaron is felismerhetőek, ahol tócsák, sár keletkezik az elfolyó víz nyomán.

csőtörés jele, a víz elfolyása más formában is megnyilvánulhat. A csöpögő csapok, amiket nem lehet megjavítani rendesen, nem csupán bosszantóak, de nagy valószínűséggel csőtörésre, csőrepedésre utalnak. Ezzel párhuzamosan a vízszámla csak nő, hiszen a víz akkor is folyik, amikor nem használják egyik vizesblokkban sem. A jeleket tehát meg lehet találni és szakember közreműködésével az okokat és a csőtörés helyét is megtalálni. Már csak a javítás marad hátra!

Ne hagyja, hogy a rossz vízvezetékcsövek és a kiömlő víz tönkretegye az otthonát, ingatlanát, hanem járjon nyitott szemmel! Figyelje és ismerje fel a csőtörés jeleit, hogy időben tudjon vízvezetékszerelőt hívni! A probléma elhárításában és a javításban, cserében egyaránt tudunk Önnek segíteni. Lépjen kapcsolatba velünk és mi rövidesen kiszállunk a helyszínre, ahol a csőtörés jeleit észlelte! A szolgáltatásainkról és az árainkról is érdeklődjön a honlapunkon megtalálható telefonszámon vagy akár írjon nekünk üzenetet!

Címkék:

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88