Önnél is előfordulhatott már, hogy egy csőrepedés okozta problémát gyorsan és szakszerűen szeretett volna megoldani. Ebben az esetben nyújt segítséget a kitűnő, korszerű csőfagyasztásos eljárás. Nem csak környezetkímélő megoldás, de praktikus is, hiszen adott esetben nem kell az egész épületet kiüríteni.

A csőfagyasztásos technikához azonban feltétel, hogy a csövek üresek legyenek, ne áramoljon bennük semmilyen folyadék, valamint szempont, hogy a csövek hossza elérje a legalább 30–40 centimétert. A fagyasztást követően a csövön keletkezett jég meggátolja a folyadék kiszivárgását és így a vezetékek újra használhatóvá válnak. A csőfagyasztásos folyamat azért is jó választás, mert emiatt nem kell kiüríteni a lakást vagy a háztömböt a fagyasztás idejére (főleg téli időszakban szempont), csak azt a helységet kell folyamatos szellőztetés alatt tartani, ahol a munkálatok zajlanak.

Amennyiben vízszerelési aggályai támadtak vagy gyors segítségre lenne szüksége, akkor keressen bennünket bizalommal, munkatársaink készséggel segítségére állnak!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88