A csőfagyasztásos eljárás

ápr 4, 2019 | | Csőfagyasztás |

Önnél is előfordulhatott már, hogy egy csőrepedés okozta problémát gyorsan és szakszerűen szeretett volna megoldani. Ebben az esetben nyújt segítséget a kitűnő, korszerű csőfagyasztásos eljárás. Nem csak környezetkímélő megoldás, de praktikus is, hiszen adott esetben nem kell az egész épületet kiüríteni.

A csőfagyasztásos technikához azonban feltétel, hogy a csövek üresek legyenek, ne áramoljon bennük semmilyen folyadék, valamint szempont, hogy a csövek hossza elérje a legalább 30–40 centimétert. A fagyasztást követően a csövön keletkezett jég meggátolja a folyadék kiszivárgását és így a vezetékek újra használhatóvá válnak. A csőfagyasztásos folyamat azért is jó választás, mert emiatt nem kell kiüríteni a lakást vagy a háztömböt a fagyasztás idejére (főleg téli időszakban szempont), csak azt a helységet kell folyamatos szellőztetés alatt tartani, ahol a munkálatok zajlanak.

Amennyiben vízszerelési aggályai támadtak vagy gyors segítségre lenne szüksége, akkor keressen bennünket bizalommal, munkatársaink készséggel segítségére állnak!

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88