Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

Milyen károkat okozhat egy rejtett csőtörés?

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  április 04, 2019
  Posted by ghjaszss

  A csőtörés nem mindig jár mini árvízzel, vagy egyáltalán szemmel látható, egyértelmű jelekkel. Létezik egy alattomosabb típusa is, a rejtett csőtörés, aminek a felismerése sem mindig egyszerű.

  A rejtett csőtörésre különféle jelek utalhatnak, amikről nem feltétlen gondolnánk, hogy a falban lévő vízvezetékek sérülésére és az elfolyó vízre mutatnak. Ilyen tünet például a gyorsabban pörgő vízóra, a hirtelen megemelkedő vízszámla, a csöpögő csap, az alacsony víznyomás, vagy a szűnni nem akaró zümmögő zaj.

  Ha nem vizsgálják ki és tárják fel idejében a rejtett csőtörést, az bizony komolyabb problémákhoz is vezethet. Az egyik az, hogy a szivárgásból, repedésből nagyobb sérülés alakul ki és a csőtörésnek szemmel látható jelei is lesznek, az épületet, lakást elöntheti a víz, vagy a falak beázhatnak.

  A rejtett vízszivárgás egészségügyi kockázatot is jelent, hiszen az állandóan vizesedő falak elkezdhetnek penészedni, a megtelepedő penészgombák pedig betegségeket okozhatnak, veszélyt jelentenek a légzőszervekre.

  Keressen minket bizalommal rejtett csőtörés feltárása miatt is!

  Share Button
  • Elérhetőség

   Gabona Ferenc


   Telefonszám:
   06 30 914 35 88

  Facebook