Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

Mikor kérje a vízszerelő segítségét?

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  június 11, 2019
  Posted by ghjaszss

  A házi praktikák sok esetben beválnak a dugulás megelőzésnél, azonban a vízvezetékek kiépítésénél, bizonyos jellegű problémáknál mindenképpen érdemes szakképzett vízszerelőt felkeresnie. A nem szakszerűen végzett munkálatok komoly baleseteket okozhatnak.

  csőtörés és a dugulás szinte a legáltalánosabb probléma, ezeknek sok fajtája létezik. A vízszerelő tanácsa, hogy a megelőzés precíz legyen. A megelőzés problematikája visszanyúlik egészen odáig, hogy milyen szakembert választunk a vízvezeték rendszer kiépítésekor és milyen minőségű anyagok kerülnek felhasználásra. Házvásárlás esetén is érdemes szakember segítségét kérni, hogy mérje fel a csőrendszereket, esetleges javításokat végezzen a biztonság érdekében. Fontos szempont tehát, hogy mindig szakképzett vízszerelő szakemberekkel végeztesse ezeket a munkálatokat.

  A másik leggyakrabban igénybevett szolgáltatás a vizes helyiségek építése, javítása, a berendezések cseréje, bojlerbekötés, vízmérők cseréje. A kültéri csatornák kialakításánál is kérje mindenképpen vízszerelő segítségét.

  Ha a fent említett problémák közül bármelyik felfedezhető otthonában, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy minél előbb segíthessünk!

  Share Button
  • Elérhetőség

   Gabona Ferenc


   Telefonszám:
   06 30 914 35 88

  Facebook