Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

Készüljön fel időben a fűtésszezonra!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  május 06, 2019
  Posted by ghjaszss

  A fűtésszezonra való felkészülés minden őszi hónap sajátja, és szinte elkerülhetetlen része. Ilyenkor ellenőrizni kell a fűtésrendszereket, illetve a vízcsöveket, melyeken keresztül a fűtőtestekbe áramlik a meleg víz. Ha ezek nem működnek megfelelően, rosszabb esetben eresztenek, akkor akár balesetveszélyes is lehet az első üzembe helyezés.

  A fűtésrendszert tehát szakembernek kell megvizsgálnia, aki pontosan megállapítja, hogy a gázkazán, illetve a csövek megfelelő állapotban vannak-e a rendszeres fűtéshez. Ehhez nyomáspróba szükséges, ami feltárhatja az esetleges repedéseket, illetve azokat a pontokat, ahol nem teljesen zárt a rendszer. Ahhoz, hogy biztonságosan használhassuk fűtésünket, mindenképp szakavatott vízszerelőt kérjünk fel a feladatra, mivel ha probléma adódik, akkor a csőrepedés javítását is nyugodtan rábízhatjuk a szakemberre.

  Ha profi vízszerelőt keres a fűtésszezonra való átálláshoz, akkor a legjobb helyen jár! Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!  

   

  Share Button
  • Elérhetőség

   Gabona Ferenc


   Telefonszám:
   06 30 914 35 88

  Facebook