Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

Csőtörés bemérés és vízszivárgás keresés műszerrel, bontás nélkül! Segítünk és spórolunk is Önnek!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  • Csőtörés bemérés és vízszivárgás keresés műszerrel, bontás nélkül! Segítünk és spórolunk is Önnek!
július 09, 2020
Posted by ghjaszss

Úgy gondolja, hogy valami nincsen rendben az ingatlana vízvezetékrendszerével? Arra gyanakszik, hogy valahol szivárog egy cső, repedés szabotálja a vízellátás megszokott működését? A csőrepedés miatt keletkezett vízszivárgás nem tréfa dolog, mert komoly következményekkel is járhat. Az elfolyó víz megnövekedett vízfogyasztást és magasabb rezsi költségeket eredményez, arról nem is beszélve, hogy a fel nem derített vízszivárgásból akár csőtörés is kialakulhat.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi azonnali megoldást tudunk nyújtani az ilyen problémákra is! A vízszivárgás keresés nem minden esetben egyszerű. Ha olyan helyen reped el a cső, ami szemmel nem látható, akkor a csőtörés bemérése speciális műszerekkel történik.

csőtörés bemérése műszerrel minden esetben hatékony és azonnali eredménnyel jár. Egy ilyen eljárás az Ön számára is csak pozitívumokkal jár. Egyrészt nem kell többet a probléma miatt aggódnia, a szivárgás megszüntetését követően a vízpazarlás is a múlté, másrészt a munka bontás nélkül zajlik, tehát gyorsabban és egyszerűbben elkészül, mint a falbontást igénylő csőtörés bemérés.

csőtörés bemérést több fajta műszerrel lehet kivitelezni, amik közül egyikhez sem kell falat bontani, burkolatot törni. A műszerrel meg tudjuk állapítani, hogy a falakon belül, a csövekben hol van látható sérülés, hol szivárog el a csövekből a víz. Ilyen csőtörés bemérésre alkalmas műszer a jelzőgázas, az elektroakusztikus, a kamerás vagy a hőkamerás berendezés is.

csőtörés beméréssel időt és pénzt spórolunk Önnek, amit fontosabb dolgokra fordíthat, mint egy megbontott fal javíttatása. Amennyiben gondja támad a vízszivárgással, de döntsön vaktában, hívjon olyan vízvezetékszerelő csapatot, ami modern eszközökkel és felkészülten tudja a problémára szabott megoldást nyújtani!

A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén érdeklődjön szolgáltatásainkról, köztük a csőtörés bemérésről! A versenyképes áraink és tapasztalatunk garantálják, hogy meg lesz elégedve velünk Ön is!

Share Button
  • Elérhetőség

    Gabona Ferenc


    Telefonszám:
    06 30 914 35 88

Facebook