Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

A KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT VISSZATÉRŐ DUGULÁS ESETÉN FELDERÍTI A PROBLÉMA OKÁT!

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  március 05, 2019
  Posted by ghjaszss

  Valami nem stimmel a fürdőszobában vagy a konyhában? Nem használhatóak rendeltetésszerűen a berendezések, mert rendszeresen eldugul a lefolyó? Ez a jelenség természetesen nem ritka, de nem mindegy, hogy mi áll a háttérben. A dugulás kialakulása több okra is visszavezethető, lehet átmeneti és lehet visszatérő is az, ha a víz nem akar lefolyni a mosdókagyló vagy a mosogató, esetleg a kád, WC esetében.

  Ha azt szeretné, hogy a dugulást ne kelljen többet visszatérő vendégként üdvözölnie, akkor hívjon inkább szakembert a problémához, hívjon minket bizalommal!

  Kamerás csatornavizsgálattal egyszerűen fel tudjuk deríteni, hogy hol keletkezik a visszatérő dugulás, illetve azt is, hogy mi ennek az oka. A kamerás csatornavizsgálat azért az egyik legjobb módszer a visszatérő dugulás felderítésére, mert kíméletes a vízvezetékhez és a lefolyóhoz, gyakorlatilag mindig gyors eredményt hoz és praktikus megoldás is.

  Ha visszatérő dugulással küzd, ne halogassa, hívjon szakembert! Kérjen ajánlatot tőlünk a megadott elérhetőségeink valamelyikén kamerás csatornavizsgálathoz!

  Share Button
  • Elérhetőség

   Gabona Ferenc


   Telefonszám:
   06 30 914 35 88

  Facebook