Twitter
Tweets by aquasas
Youtube
Blogger

Csőtörés a kertben

Gabona Ferenc

Tel.:06 30 914 35 88

  • Csőtörés a kertben
szeptember 05, 2019
Posted by ghjaszss

csőtérés gyakran nem a lakáson, vagy házon belül történik, hanem a kertben is jelentkezhet, amely óriási mennyiségű vízveszteséggel járhat. A nagymennyiségű elszivárgott víz a felszínre tör és könnyedén észrevehetővé válik, melyből rögtön sejthetjük, hogy probléma van a csőrendszerrel. Amennyiben nem látványos a vízveszteség, csupán kisebb szivárgás áll fenn, azt a vízóra állásából deríthetjük ki, ezért érdemes figyelemmel kísérni az állását, hogy rögtön észrevegyük a bajt és elkerülhessük a nagyobb anyagi veszteségeket.

Amennyiben a nedvességnek, vízszivárgásnak nincsen látványos jele, a szakemberek a megfelelő diagnosztikai műszerek segítségével képesek bemérni a probléma helyét, ezért amint problémát észlelünk, valamint a gyanú felmerül, forduljunk szakértőkhöz! A karbantartott és javított rendszerrel megelőzhetőek a súlyosabb problémák a kertben és a házban egyaránt, és ezáltal a nagyobb kiadásokat is elkerülhetjük.

Amennyiben vízszivárgást észlel kertjében, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Víz és lefolyóvezetékek nyomvonalának pontos meghatározása csempe és föld alatt

Életünk során adódhatnak olyan helyzetek, amikor új ingatlant vásárolunk, esetleg a meglévő épületet szeretnénk átépíteni vagy kertünket csinosítanánk, azonban akadhatnak olyan akadályozó tényezők, melyeket számításba kell vennünk a károk megelőzésének érdekében, például vízvezetékek és lefolyók. Továbbá üzemi építkezések során vagy közterületen történő események alkalmával is számos esetben van szükség a vezetékek nyomvonalának meghatározásra.

A víz és lefolyóvezetékek nyomvonalának pontos meghatározása csempe és föld alatt:

  • Fagyhatár meghatározása során elengedhetetlen lehet.
  • Házfelújítás, átépítés, korszerűsítés során.
  • Kerti földmunkák megkezdése előtt, a csövek megsértésének elkerülésének érdekében.
  • Parképítések során.
  • Üzemi területeken betemetett vagy bebetonozott csövek felkutatása esetén.

Az időben bemért csöveknek köszönhetően elkerülhetőek a megterhelő anyagi károk, valamit az ezzel járó bosszúság és hosszadalmas munkafolyamatok. Spóroljon időt és pénzt, kérje szakértők segítségét a vezetékek nyomvonalának meghatározásában, valamint további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button

Facebook